söndags mys

Hejsan!
Idag känner jag för en riktig slappardag. Vi var iväg och käkade helgbuffé på pacos idag. Högt betyg till dem! (Y) 




Igår åkte vi en sväng till jysk och länsade plåndboken lite. Sen passade vi på att gå in en sväng på coop och handla lite mat till kvällen. Det fick blev tacokväll med alla tillbehör =). Sebbe kom över och åt med oss. Senare kom även Carro. Vi drack några glas vin och språkade fram till runt klockan två in på dygnets mörka timmar. Mycket trevligt hade vi.

Någonting man kan göra om man är uttråkade är att skriva ner massa frågor om sig själv och låta kompisen svara på dessa för att se hur bra man känner varandra..
Det brukar jag och Carro syssla med när vi har brist på annat, och jag måste säga att vi kan varandra näst intill helt. Blev förvånad över att jag kunde så mycket som jag kunde när vi gjorde detta igår, å andra sidan är vi ju så tajta så det är närapå självklart att vi ska kunna nästintill allt om varandra. Carro lyckades till och med pricka in mina sista slutsiffror :D Dessutom kan vi rabbla upp alla namn och åldrar på varandras släktingar med respektive och barn hit och dit. Tycker det är rätt fränt =D




Ska titta på en film nu som alex har fixat =)
Hörs senare.. pusspuss



Vad händer ikväll?



Ja gott folk..
Vad ska ni hitta på ikväll?


Själva funderar vi på att bjuda över några vänner, sitter och ta några drinkar och sedan dra vidare ut och bowla eller spela biljard.



Vi får se hur det blir. :-)





Klar med städningen!

Jaha nu har jag städat undan en hel del. Jag tycker det är så skönt att bara städa undan allt så de ser stilrent och snyggt ut. Men tydligen har jag en tendens att städa undan viktiga papper och allt möjligt så alex brukar bli lite små tjurig efter mina städningar.

Jag har iallafall satt upp nya gardiner och snyggat till i sovrums fönstret och i köket.

 







Igår kväll gjorde jag och alex sushi igen, haha. Vi lever för de! =D




Hörs sen!
Ha det bra

Då ska det städas!

God förmiddag! =)

Som vanligt vaknade jag tidigt idag, det är så typiskt när man får sova ut. Så jag satte mig nere hos peter och drack de hederliga morgon kaffet.



Nu håller jag på och fixar här för fullt. Det blir nämnligt stor städning idag. Var iväg igår och köpte lite nya prylar hit, och då är det lite extra kul att städa.

Alex sover så sött, så jag får väl vänta med att dra igång damsugaren, haha.



Så nu vet ni vad jag hålls med de närmsta timmarna.. =)

Skriver mer detalierat senare. 

 


Klar!



sådär, nu drar jag och mammi in till stan en sväng. Hörs senare ikväll!
(passa på att köra lite)

SE YOU!



snabb uppdatering

hallå!

Har haft lite viktiga saker för mig på morgonen så har inte hunnit skriva än.. men här kommer ett kort inlägg.

Ska straxt göra mig iordning för att spendera en dag med mammsen lite här och där. Vi åker nog först till marieberrg som de ser ut. Senare ska jag hem för första gången på den här veckan. Så jag kan gissa att det blir en lugn hemmakväll med alex. Sen hoppas jag att han överraskar mig med något skoj i helgen. Det brukar han vara bra på! =) Jag älskar överraskningar :D



Vi hörs lite senare, måste snabba på nu.

pussdå!


lite smink var beställt

Hallå igen!


Jag har precis...


..vart nere och beställt lite varor av mamma ifrån oriflame. =)
Kul med lite nytt smink och nya krämer.




Nu ska jag ta mig för en spa kväll med massa gynsamheter för kropp och själ.


Jobba på melodifestivalen!

Japp japp!



Som jag skrev här om dagen så har jag väntat på glada nyheter, och idag kom de! Fick nyss ett samtal där jag blev förfrågad om att jobba under melodifestivalen den 5-6 mars, dvs nästa helg. Självklart tackade jag ja till de erbjudandet. Känns bra att man har de som krävs =)

Mer om detta lite senare. 


längtan

Sitter och tittar igenom gamla bilder vilket betyder minnen..
När jag sitter här och tittar som mest kommer jag på att jag saknar min evelojn massa, kom hem nu! :( <3 har nog med mardrömmar om dig.. Kom och ge lite ljus i vardagen, du är en människa som vet hur man livar upp dystra dagar.
Jag hoppas att du håller ordet om att komma hem till sommaren. Då har vi massa att ta igen! :D Hälsa LONDON <3
 


Du är sockersöt, och vem älskar inte socker? :D <3

Herregud vilket smörigt inlägg :D haha!


Pratade med läkaren förut. Det lät icke bra men hon trodde det handlade om stress som jag sa. Har i villket fall fått en tid på måndag för ekg prov och lite annan grundig undersökning. Hon uppmanade mig om att vara ledig i helgen och bara ta det lugnt, så jag fick ringa upp jobbet och sjukskriva mig hela helgen :( buhuhu.. Så nu återstår det bara Vila Vila och Vila.. Ska leta på någon bra bok som jag kan börja läsa. Kanske är rogivande? vet inte..



Vi hörs senare iaf. =)
Krambanan

depp

Hej!

Fan va deprimerande.. Allt började gå åt rätt håll och jag har känt mig helt okej i ett par dagar nu. Sen igår kväll var det som att allt rasade, då kom de tillbaka, hjärtklappningar, illamående, svårandning, panik. Inte blev det bättre under natten så det var bara att sjukanmäla sig från jobbet idag. Jag som Hatar att säga nej till jobbet, men jag insåg efter en lång predikan av mamma, att jag nog inte skulle gå ändå. Så nu ligger jag helt utslagen hemma i sängen med tunga hjärtslag, och känner mig så ensam. Jag har i alla fall tagit mig i kragen och ringt upp vårdcentralen för att få en slutlig diagnos för det här. Jag väntar på en telefontid, de ringer upp om ca en halvtimme. Jag hoppas de kommer fram till något. Det känns ju som att de lutar åt någon slags stress symtom eller panik ångest.


Jaja till något roligare nu..
 


Jag sitter och funderar på vad som händer framöver.. Man brukar kunna må bättre av att ha någonting att längta efter.


Den 21:a mars är hela släkten bjudna till Karlslunds Herrgård för att fira morfar, äta god mat och umgås...


Veckan därpå ska hela familjen + respektive på en heldag med massa skoj.
Dagen börjar med spa (där vi antagligen stannar ett bra tag) Framåt eftermiddagen går vi ut och äter och senare ska vi på konsert med Qween.


Vi alla fick de i julklapp av far =)


Jag Längtar! :D


Den 1:a juni flyttar jag och Alex tillbaka till lägenheten på kungsgatan.


Under sen sommaren tar jag och snubben min en tripp till Kroatien igen. Underbart!





Har riktigt tråkigt så blir säkert en del bloggande idag..
Vi hörs om en stund, tänkte slänga i mig något att äta.

PUSS

 


haha :D

Hejsan!

Precis hem kommen från jobbet. Skönt att slappna av lite och bara vara.
På grund av det fina vädret är jag på relativt bra humör. För övrigt, trött och sliten. Känner mig inte helt och hållet bra än efter allt, men fortsätter vädret såhär så kan det säkerligen bli helt okej.



Här om dagen gjorde jag och alex sushi. Vi båda blev djupt imponerade av resultatet då det smakade precis som en beställning på restaurang. Så våran nya grej är nu mera sushi, enkelt att göra när man väl kan, relativt billigt och oerhört gott!


Inte i klass med restaurangerna till utseendet men ge oss lite tid så ska ni se ;)

Till alla hjärtans dag tog vi det riktigt lugnt. Gjorde iordning en lite fisk inspirerad tallrik, sen satt vi framför tv hela kvällen. Det var riktigt skönt att bara vara hemma och mysa. Dessutom köpte vi varsin enorm godispåse så vi satt med uppemot två kilo godis och svulla. Hur gick det för samvetet? Äsch vem bryr sig :D orka vara sån där fjortis som måste träna tre timmar för man har ätit en glass hehe. Tycker ni att jag är tjock så tyck de, för mig är det oväsentlig för jag vet att jag inte är de :)






OCH till alla de som sitter och trycker ner andra på sina bloggar..
Det är riktigt synd om dessa.. Att man kan sitta och trycka ner andra för att stärka sitt eget självförtroende? vem är man då? Det tyder på riktigt dåligt självförtroende. Dessutom är det mycket snack om operationer hit och dit av dessa personer. Duger ni inte som ni är? varför gnälla på andra då.? Låt var och en få leva som de vill!
Så till alla Er som trycker ner andra på bloggen, Brinn i h**v**e! :D




haha,
aja ska göra lite annat nu :D

hörs!
haj haj


trött som en katt

Hallå gott folk!

Jag är helt utmattad av allt jobbsökade för dagen så jag bli kortvarig idag.

Jobbat idag. Slutade klockan tre, hem och lagade mat åt la familija, de blev riktigt imponerade av min goda kost, måste erkänna att jag är bra på att laga mat =D mycket kan bero på att jag bor tillsammans med en mycket väl matlagningskunnig snubbe, där jag har lärt mig. 


(grillkväll hemma hos Anna i sommras, haha)

Efter de var jag tvungen till en liten tupplur. Mamma kom in runt halv åtta och fick liv i mig då jag antog att det var morgon och att jag hade försovit mig pga inget alarm på mobilen. Så jag hoppade upp ur sängen och till min stora glädje insåg jag efter ett tag att det fortfarande var kväll och allt var frid och fröjd :)

Så jag kunde sätta mig i lugn och ro och börja söka lite jobb som stod på planeringen. Där emellan kom mammsen upp med en semla + varm mjölk, (så den ska serveras för bästa smak) =) . Nu är jag klar med både jobbsökandet och smaskandet, så jag är helt klart tillfredsställd.


Jag och Sofia - studenten 09, vad annars? :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen, sen blir det en film som ni vet.
(det blev ingen bok igår, istället somnade jag till "Eva & Adam" ;) 

Jag säger godnatt nu!
Vi hörs imorgon. Puss&Kram


hemtrakterna.

Hemma hos föräldrarna igen. Det blir oftast så att det är då jag har tid och lust att skriva lite.

Idag har jag varit hos min jobb coatch och övat på anställningsintervjuer. Det behövs! Det lär bli en del sådana jag kommer få gå på här den närmsta tiden, så det var kanon bra att vi kunde öva lite på de. Kommer att upprepas för att nå bästa resultat tills det väl gäller.


Hemfärden blev smärtsam då värmen i bilen var ur funktion och dessutom tvingades vi ha ett fönster öppet för att slippa igenimmade rutor. Härligt! Inte nog med de så strejkade bilen ännu mer då motorn blev för varm var 50:e meter så det var bara att stanna och kyla ner den gång på gång.
När vi tillslut kom hem var jag stelfrusen som en isbit, känslolös och blå, men både jag och pappa har varma hjärtan och skön humor i de värsta situationerna, så vi klarade oss bra i kylan :-)
Jag slängde i mig lite var mat på en gång. Mamma mat <3 sedan blev det ett varmt bad för att återfå min kroppsvärme. Nu sitter jag med tända ljus och nerkrypen i min sköna mjukisdräkt.







har man lila sängkläder, måste man ju självklart ha ett lila siden nattlinne också :D





en sliten liten böna. =)


Börjar klockan sju imorgon bitti så jag tänkte dra mig till sängen straxt. Leta på någon bra bok som man kan börja läsa kanske? men bäst trivs jag att somna till en film eftersom jag är lite beroende av ljud för att undgå min tinitus. That´s it!

Väntar på roliga besked :D återkommer om det lite senare.

Vi hörs imorgon! Puss&Kram

Kalajs

Hemma igen från att ha vart hos brorsan och firat honom. Dem har alltid massa gott uppdukat. Denna gång bjöds det på olika pajer och sallad, efter de fikade vi med massa bullar och annat. Jättegott var det (Y) men nu är magen tung..


Jag ser ut som ett spöke på bilden, men jag och morfar hade roligt iaf =)


                        Robin så stilig så.. =)


             jag och morfar.. =)






Nu kom min sötnos med en supergod milkshake så jag ska dra mig till tv och mysa nu.
Vi hörs imorgon, Puss&Kram

Lördag!

Det var riktigt skönt att få sova ut i morse, inte ofta man får göra de nu mera.
Idag ska jag till brorsan och fira honom, Grattis till Magnus! =)
Innan dess ska vi hinna med en hel del. Ska börja med att slänga i en tvätt i tvättmaskinen, sen ska vi till willys och storhandla och sedan uträtta några andra ärenden.

Igår hade vi planer på att dra ut och sätta oss på något uteställe men det slutade med hemma mys med film och godis. :) sånt gillar jag..



Imorgon är det alla hjärtans dag, vad har ni för planer då?

Själv vet jag inte riktigt vad vi ska göra men självklart blir det en heldag med Alex. Vi har pratat om restaurang besök och bio men jag skulle nog tycka det vore mysigare att köpa hem lite mat som vi tillsammans slänger ihop någonting gott av och sen bara mysa ner oss i soffan och titta på en romantisk film, (det sista kommer dock inte Alex att gilla) så det blir säkert en skräckis eller liknande istället, haha. Men huvudsaken är ju att man är med varandra.







Har köpt ny telefon =) den har allt jag vill ha och lite till. Kärlek!




nej nu ska jag göra mig klar för att åka, vi hörs senare.
PUSSKRAM

 


missförstånd?

Hallå!

Det blev en aningens missförstånd med jobbet idag. 
Kom dit så flitigt en timme före uppskriven tid. Väl där får jag reda på att jag inte skulle jobba idag, suck.. men istället fick jag skolas in på en annan avdelning vilket betyder ännu mer jobb framöver. Så dagen slutade bra ändå.

Sover hemma hos föräldrarna över natten eftersom jag jobbar tidigt imorgon. Så jag passade på att kika igenom garderoberna och andra lådor. Tänk att man alltid hittar någonting skoj som man glömt bort att man har, dessutom hittar jag alltid massa saker som jag frågar mig själv varför de ens finns kvar i garderoben? Det kändes iaf riktigt skönt att få kasta ännu lite krimskrams. Nästa gång kommer jag ju hitta lika mycket till att kasta, men jag tror nog att fler känner igen sig där? =) 

Igår blev det ett besök hos min jobbcoach som jag träffar en gång i veckan. Jag känner att jag får ut någonting av de. Med uppsatta mål och någon att tillsammans bolla idéer med, blir jag riktigt motiverad. Nu har jag en lång lista på saker jag ska hinna med att fixa fram tills nästa veckas besök, och jag måste erkänna att jag blir lite extra peppad av en måttlig mängd med stress.
(Jag rekommenderar verkligen att ha en jobbcoach. Har man chansen till att få en sådan, Ta den!) 
Dessutom kör jag stenhårt på körkortet nu så jag får klart de inom kort. 

Nu råkade jag få en liten stund över.
Självklart börjar det då klia i fingrarna efter shopping. 
Jag blev så otroligt sugen på att börja träna, men är för lat för att ta mig till gymmet varje dag. Så jag klickade hem en träningsbok från internet istället. Där står det allt möjligt om träning, olika träningssätt osv.. Det ska bli riktigt kul att få hem den och börja träna. 



Fördelar med att träna hemma:

*
man kan göra det när som helst, minsta tråkiga stund är det bara att dra fram redskapen.

*
man kan göra en bra spelningslista på datorn och sedan maxa volymen (då blir man ännu mer taggad)

*
man kan spara tid genom att titta på sitt favorit tv-program/film samtidigt som man tränar, (hur bra är inte de?)

*
man slipper gå ut i kylan efter ett svettigt pass på gymmet. Det är bara att hoppa in i en varm dusch direkt efter träningspasset.


*
man slipper alla fjortisar på gymmet som är där i sina rosa träningskläder och dessutom är mass sminkade och väl medvetna om hur håret ligger. Vad gör dom där liksom? 


btw.. På lördag får vi antagligen hem en crosstrainer också. Lycka! :D


Nu ska jag fortsätta med mitt, vi hörs!
                    p u s s


Hemma Igen!

Jaha, då var man hemma igen efter en tripp till London. Jag kan medela att det var underbart att komma bort ett tag, träffa Eve och såklart se London!! :D

Skulle kunna sitta här i dagar och skriva om allt roligt vi vart med om men jag ska göra mig kort fattad och låta bilderna få tala för sig själva.

Dag 1.
Efter en lång flyg/buss/tunnelbane resa lyckades vi tillslut hitta rätt. Eve & hennes två förtjusande små barn (som hon har hand om på dagarna) mötte upp oss. Uthungrade som vi var, kunde vi inte vänta längre på mat, så vi letade upp närmsta restaurang och slog oss ner på. 

Efter att vi gjort våra magar mer än nöjda (sprick färdiga) tog eve med oss hem till sitt Lilla rum :)
Där lämnade hon oss till ödet då hon själv gick tillbaka hem med barnen. Det gick inte lång stund förän vi hade rivit hela stället (skoja) vi deckade typ på en gång. 
När eve väl var tillbaka efter att hon fick jobba över :) skyndade vi oss att pudra näsan för att sedan gå och checka in pubarna i London.
 




Efter ett kärt besök med god dricka och tilltugg på en mysig pub mitt emot evelina bostad, begav vi oss till nästa ställe..


Eftersom vi hade så otroligt mycket att prata om susade tiden bara förbi. Vi satt och kacklade där ett par timmar samtidigt som vi avnjöt våra goda drinkar. Plötsligt kommer en full gubbe och börjar sjunga för Anna eftersom han trodde att hon fyllde år. Hon fick till och med hans keps (för stunden iaf) efter en stunds livande fick vi skicka iväg honom. Han gick, men kom tillbaka... Vi kunde inte hålla masken då han kom med alla möjliga roliga kommentarer, men efter en stund blev han mer och mer jobbig och det slutade med att vi nästan blev våldtagna :)



När klockan närmade sig midnatt bestämde vi oss för att åka hem och titta på film istället.



Dag 2.

Trötta som vi var, tvingade vi oss upp tidigt för att ta vara på varenda minut vi hade. Nu var det dags för att skåda de omtalade Big Ben och London eye.













Sen blev det shopping i stora mängder. =) WE LIKE!





Efter ca 3-4 timmar inne på primark var det dags för en lunch..





Lite mera shopping.. :)







Sen fick det bli en fika paus igen..



Kvällen började ta vid och vi insåg att vi nog skulle börja röra oss hemåt.



Så tillslut slet vi oss, köpte med lite tilltugg och vin till kvällens roligheter.























Dag 3

Eftersom vi tog det relativt lugnt på fredagen så slapp vi bakfyllan på lördagen. Istället gick vi upp tidigt för att åka ut på ännu en shopping runda, nu skulle vi besöka de bedårande, enorma varuhuset Harrods. "Se men inte röra" borde eve ha lärt sig när hon var lite, men nej då. Inne på den finaste porslinsaffären ska hon dit och pilla med fingrarna som vanligt, och vips så låg en kopp på golvet. Herreguuud, pinsamt! :D







Påväg till Harrods blev vi uppraggade av en snubbe från spanien? som tydligen var en välkänd artist där. Han ville såklart ha med oss i sin musikvideo så eve och jag nappade medans anna och jesse är mesar och trodde dom skulle ha bilderna till något annat :)
Så numera är vi kända i Spanien!





Inne på Harrods..

























Lördags kvällen spenderades på en pastarestaurang där vi åt typ världens godaste spegetti carbonara. Framåt midnatt började vår långa färd mot flygplatsen men den orkar jag inte skriva om. Hem kom vi tillslut runt 9 på söndag morgon. Sen iväg till farmor på kalas utan sömn på två dygn men de är en annan historia. :)

Vi har haft så underbar kul tillsammans under dessa dagar. Känner att de får bli ett kärt återbesök inom kort =)
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3



Nu har jag sprungit runt och städat i lägenheten och väntar på att min man ska komma hem, tanken var att vi skulle iväg och storhandla ikväll men nu hinner vi icke de, får ta det imorgon :)

Film mys ikväll.
Ha det bra, PUSSS

London babes!

Då drar vi! Flyget går kl nio imorgon bitti, men med en bit att åka och världens kaos till snö oväder så räknar vi med att starta hemifrån runt halv fem i natt/morgon bitti?.


Mp4 går löst!



SE YOU!
   BYE BYE -v-


RSS 2.0