29/11

Hej!

Söndag idag. För min del, ganska trist. Har mått dåligt de senaste dagarna, sovit dåligt, huvudverk, illamående. Idag har det dock varit lite bättre, men känner fortfarande tryck i huvudet och lite illamående. Så jag har legat nedbäddad under täcket inprincip hela dagen. Tv:n har vart min räddning.

Ikväll ska jag iaf försöka orka laga lite mat tsm med min Alex. Har tagit fram entrecote som vi ska göra någonting gott med. Sen blir det nog ganska lugnt framför tv:n kan jag tro. Tyvärr tycker jag ej det var något som lockade på tv:n ikväll, så vi får väl se nån bra film ist. Pratade med Carro förut, hon ville ha hjälp med hårfärgning, men eftersom hon ej svarar när jag nu ringer så blir det lite svårt att hjälpa till. ;-)

Jag har ju köpt en bärbar dator av Alex, är supernöjd. Perfekt när man är lat och inte orkar sig ur sängen, då kan man ligga med datorn i knät.



Ska fixa lite grejer nu, vi hörs senare. PUSSkRAM


sista tiden

Hejsan!

De va inte igår, har tänkt uppdatera länge men har helt enkelt inte hunnit. Det har hunnit hänt endel och snart är vi tillomed inne i december, dvs inte långt kvar till jul. Första advent på söndag, har ni hunnit adventspyntat något än? Jag tog fram ett par adventsljusstakar idag iaf, så lite julstämmning kan spridas. Längtar tills det är dags att ta fram julgranen och klä den. =)

Jag har som sagt hunnit med en hel del sen jag skrev här sist, har dels hunnit med att fira endel födelsedagar.. 

Robin fyllde 22 år den 21 nevember, de firade vi med god mat och lite paket. Samtidigt passade vi på att fira pappsingen som fyllde den 25 november, lika bra att slå ihop de! (Dock fick pappsen frukost på sängen på sin födelsedag såklart). 

 


Min present till pappa var en fotokalender vilket verkligen uppskattades.
(det är ett bra julklappstips för er som har brist på ideér, väldigt roligt att både ge bort och få.)

Nästa firande var Joan som fyllde i november. Äntligen fick jag passa på att gå på husvandring och kolla in deras nya villa, Mysigt värre! De bjöds på smörgåstårta och massa gott till. Det var kul att få träffa mina bröder och morföräldrar vilket jag inte gjort sen innan jag åkte till Kroatien. (nästan pinsamt)





De tredje födelsedagsbarnet var Leo. Henne firade vi i onsdagskväll. Där bjöd hon, inte bara på sig själv, utan också på massa god mat, tipspromenad, alla möjliga knasiga kortspel, exempelvis sanning&konka. Ju mer vin/sprit som dracks, ju värre saker erkändes och gjordes. Otroligt rolig kväll!









Vi har även hunnit fått sakpligt ordning i lyan. Det blev rätt mysigt tillslut, jag stormtrivs nu! =)

Här är lite bilder på sovrummet.







Ska straxt göra mig ordning för att dra till jobbet. Sover på landet ikväll, mysigt att umgås lite med familjen! Jobbar imorgon också, sedan är vi bortbjudna på fest imorgon kväll, låter lockande men vi får se vad jag orkar och hinner, jobbar till kvart över nio, sen ska jag ta mig in till stan och ut på landet åt andra hållet, vi får som sagt se vad det blir! =)

Nu har jag inte tid att sitta här längre, vi hörs!

P U S S & K R A M

14/11

Halllo!

Hemma en sväng i odensbacken igen. Jobbade förmiddagen så passade på att köra lite efter, sen åkte jag hem hit en sväng. Har ätit god mat, drickit vin, spelat kort och småpratat lite med mor o far, väldigt mysigt. Dukningen fick bli en aningens höstinspirerad.  



Senare kröp jag ner i ett varmt avslappnande bad, med hårinpackning, filning av fötter, raka benen och ren avslappning, så nu känner jag mig som en ny människa. =)



Väntar på Anna nu, ska åka med henne in till stan.
Var förövrigt en sväng till Anna igår också, sällskapade en stund på förfesten, trevligt att sitta och småprata och så.

Vi hörs PUSSS

10/11

Hallo!
Halvtrist dag, vet inte varför men känns bara rätt deprimerande. Sitter och funderar lite på hur vi ska greja här. Måste få någon ordning på övervåningen snart. Vi måste verkligen sätta igång i veckan och fixa ordentligt.
Har iaf haft besök av Soffi och Hanna en sväng, trevligt. Sen tittade Carro förbi en snabbis innan jobbet. Alex stackarn mår inge bra så han ligger och vilar.
Börjar jobba kvar i 4 så jag ska pallra mig iväg till bussen om en stund. Tänkte försöka röra ihop något käk innan. Men vi hörs senare.



Puss&kraM


jahopp

Hejsan!

Vill börja med att skänka en tanke till min pappi då det är farsdag idag. Han har blivit lite uppvaktad för tankens skull, annars brukar vi inte ta det där med fars - o mors dag så stort direkt, det är rätt så överskattat. Ska man behöva ha en speciel dag för att tänka på sin mor o far? för att göra något extra för dem. Nej, jag tycker man ska kunna göra de ändå, utan några bestämda dagar. Men jaja de är väl lite småkul med udda dagar.

Är ute i odensbacken ikväll, har jobbat idag, ska jobba imorgon och även tisdag, så jag blir kvar här ute ett par dagar. Mamma (speciellt) tycker de är skönt att ha mig hemma då och då, de blir så sällan nu för tiden så de kan vara mysigt att vara här också ibland, dock mindre mysigt att sova ensam, inte ha någon att laga mat tsm med, ingen att tjaffsa med, ingen att krypa ner i soffan med, ingen att diskutera meningslösa saker med, ingen trygg famn att ligga i och ingen man kan tala om för hur underbar en person kan vara och hur lycklig denna person gör mig.. 

                                   Jag saknar dig gubben!


       Har aldrig känt mig så full av liv som när jag är med dig.


 men jag har lärt mig att inte ta någonting förgivet..
 Det ända jag vet är att jag inte vill vara utan dig.

Halloween

Justja, igår var det halloween vilket innebär..?! mmmh Maskerad :-D Vi hade förfest hemma hos oss. Trevligt trevligt! Sedan begav vi oss till hertigkarlsallé på en fest, vi hann mingla där en stund sedan gick vi över gatan till en av tjejernas broder där festen fortsatte. Till min stora förvåning lyckades det va Benja min vän som ägde den mysiga lilla vindsvåningen? =) Kul att träffa gamla vänner.
När klockan närmade sig midnatt, närmade vi oss också frimis. Så vi gick in och gav allt de sista två timmarna. Träffade också vikarierna som var ute, riktigt trevligt! Natten slutade med andra ord bra! Tack för en trevlig kväll!

Nedan följer lite bilder från kvällen och på vår otroligt läckra outfit :D





















Idag mår man som man förtjänar.. Faktiskt inte så farligt, känner mig dock hungrig men kylskåpet är nest intill tomt. Jag får väl försöka få liv i snutten så vi kan dra och käka någonstans.

Hörs senare ha det bäst!
Puss&Kram


RSS 2.0