hallådärköpblåbär

Var ett tag sen jag skrev nu, har vart mycket med jobbet och trött när jag kommit hem.. Idag fick jag äntligen sovmorgen, kändes kanon att få sova ända till kl 11.
Ska göra mammi en tjänst att tvätta hennes bil under dagen, sen måste jag verkligen städa mitt rum, bombaderat?
När alex slutar åker vi inåt stan, blir lite folk och partaj i alex fars hus, han är ju bortrest.

Igårkväll var jag, alex och mamma i skogen och plockade blåbär, mysigt även om de blev en snabbis. Senare blev det räkkväll med alla tillbehör. Eftersom vi hade sån överenergi efter allt kaffe på jobbet så stallde vi oss och gjorde blåbärspaj efter de.





´Häromdagen` gjorde jag och Samuel jordgubbspaj på jobbet, den blev kanon! =)


fisketur

Hallo!
Jobbade till kl två idag, sen drog jag hem och duscha en snabbis. Sen drog jag in till Örebro där alex mötte upp mig. Han hade stora planer för dagen =) Färst drog vi och hämta fiskespöna sen till coop forum och handlade lite gott att lägga på grillen. Efter något velande landade vi vid tekniska huset i karlslund, bredvid hittade vi ett mysigt lusthus där vi satte oss och grilla, sen fiskade vi i forsen, jätte mysigt! Det enda som svek var vädret, jädra regn..


       +       



Nu sitter vi hemma hos Alex pappa vid varsin dator och kollar runt lite. Peter bjöd på glass och cocktalfrukt precis, godis! =) Nu ska vi dra och köpa cigg och ta ett glas vin på de!


:@@@

klockan är 02:50 och jag är så jävla förbannad för jag inte kan sova! :@ Hatar det här.. Ska upp kl 6 imorgon och jobba hela dagen, så typiskt.. Har prövat allt men kan verkligen inte somna. och dig kan jag inte lita på! fan va jag hatar dig just nuuu!! dra bara!

18/7

Vill börja med ett STORT GRATTIS till Caroline som fyller 19år idag! tiden går fort och nu är du påväg in i vuxen världen! :O men som sagt, men är inte äldre än vad man gör sig ;) ! Grattis! <3


Kollage på Caroline från de senaste åren.



Jobbar delad tur idag, ska iväg snart igen. Kom hem kl 11 och sov en stund, sen upp och gjorde pastasallad.
Jobbar till halv nio sen får jag se om anna är sugen på att hitta på något? di visar sig :-)


Igår tittade jag på P.S I love you för andra gången, tror jag grät lika mycket denna gång. Har ni inte sätt den så rekommenderar jag verkligen den,
sorlig romantik / dram.

trött på skiten.!

Mår inge bra alls i magen, tror att de kan vara pencelinet som spökar blandat med magkatarr, ingen kanon känsla. När ska detta skit ta ett slut?!
Så nu ska jag lägga mig och vila o vila och hoppas på att det går över tills imorgon så jag kan jobba då..

Hörs senare antagligen. 

royal straight flush



Det blev inget grillande ikväll, istället bakade vi pizzabullar, det tillsammans med smör, ost och mjölk blev jätte gott! medans vi väntade på att bullarna skulle bli klara i ugnen passade vi på att spela lite poker, Alex var skit stolt när han visade upp sin kåk och antog att han hade vunnit eftersom de är bland det bättre man kan få, men mungiporna gled ner och ansiktet förstelnades när jag slängde fram min royal straight flush i klöver :) måste erkänna att de kändes för jävla bra! de är typ 0,000001% chans att få de, kommer jag kunna leva länge på. haha!

Nu sitter vi vid varsin dator och fifflar lite grann, tänkte hoppa in i duschen en sväng, hinner man ladda ner en film sålänge, har bara sätt massa skit sista tiden, vill se någonting bra, nån som har något bra filmtips?

och annars, ska upp kl 6 imorgon, får cykla till jobbet, känns lite sådär men man har ju blivit för bortskämd av mammi som skjutsar o hämtar mig varje dag, tänk vad mycket bättre det är att cykla, jag som aldrig motionerar längre. Ska börja cykla varje dag, för samvetets skull.

Säger god natt nu, hörs imorgon!   p u s s  &  k r a m  

jippi!

Idag känns allting lite bättre. Jag var på vårdcentralen igår och har nu fått reda på vad som var fel -> käkar penicilin.
Sen är jag ledig idag vilket gör dagen ännu bättre, jobbar för övrigt 6/7 dagar denna vecka. hmf..
Mor o far åker neråt västkusten idag vilket betyder föräldrafritt tills söndag! =) skönt sönt!

Häromdagen..
fick jag och anna för oss att dra in till stan efter jobbet, vi köpte med färdiggrillad kyckling, potatissallad och baguetter sen satte vi oss i en mysig park och åt o prata i timmar, sen började de regna såklart , så vi fick ´dra oss hemåt till våra gossar. Trevlig eftermiddag!

idag..
Var med pappa och lämna lite skit på tippen förut, första gången jag körde med släpvagn, men de var inte svårare än annars? bra att ha prövat på de iaf.
och Snart kommer herr P hit efter en dag på jobbet, antar att han kommer vilja vila en stund, får se om han vill visa sina kock talanger framåt kvällen och dra på grillen. ;-)
Nu ska jag ut o ta ett dopp i poolen tänkte jag, så fuktig luft idag, man känner sig så äcklig, bläää!

h ö r s   s e n !    =)


upp och ner..




Har varit rätt så jobbigt de senaste dagarna. Deprimerad över skitsaker och ont i magen.. Tänk vad man kan misstolka någon, att man kan se saker på olika sätt.
Jag vill inte att de ska bli mer missförstånd men efter en lång och mysig pratstund så tror jag vi är överens nu.

Idag har jag jobbat hela dagen, känner mig helt trasig så trött jag är, börjar 7 imorgon. Tänkte glo lite på beck om en stund, sen somnar man väl nån gång. Har så svårt att somna nu för tiden, riktigt jobbigt!

nu? spela ? malin  ? :D


saknar honom..


Va bara tvungen att ta ett kort på våra söta små grodor som sitter vid poolkanten,
är dom inte underbara!? =D 



lite smått o gott



Igår var en riktig slappardag. Kände mig nere hela dagen efter allt skit från natten innan.. Låg och glodde på film efter film, satt och bara såg ut på regnet genom fönstret, lika dött ute, endast regnet som silade ut från stuprören och några få förbi passerande människor i rusket.. suck. .

Till kvällen hade vi fått nog att bara ligga och slappa så vi gick ner till affären och köpte med lite gott, sen gjorde vi kanon goda landgångare! till de tittade vi på ocean`s twelve men somnade i soffan, så slutade gårdagen..



Idag? 
Kom hem kl 8 idag, alex skulle till jobbet så han skjutsade hem mig först. Sov till halv 1, var kommer min trötthet ifrån?
Ner och drack kaffe och pratade lite med farsgubben =) vek lite tvätt, plockade ur disken och lite sådant smått som man kan hjälpa till med. 
nu vet jag inte vad man ska hitta på,
något förslag på vad man kan göra en dag som denna? 


Grå dag..


Suck..
Ibland tror man att saker är annorlunda emot vad de egentligen är.. 
Vem bryr sig och vilka kan man lita på? Det börjar klarna mer och mer.
Är det svårt att se när någon är ledsen? tydligen är det så..
orkar inte skriva någonting idag..


Laddat upp! =)

Nu har vi laddat upp med massa frukt och bär så vi kan göra massa frukt drinkar! :D

Jag sitter hemma hos alex med sebbe matte och alex, och nu kom jossan också :)
Vi tänkte sitta här en stund sen får vi se vad som händer senare, natten är ung!
Nu ska jag smaka på sebbes drink som han gjort, blåbär tror jag? finfint! =)




Bilder från kvällen..


Frukt och bär vi laddat upp med, nästan i klass med bilden åvan ;)



En glad och nöjd Josephine =)           En busig Matthias =)

 
En rökande Soffipropp  =)       och en..    lurig Jonas =)


och så några ego blids på Min rara fröken josephine och mig <3

Din jäkel!









ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅEEEEHHOOOOO!!!
Nu är jag arg! :@

Alexander har hållt fast mig och kittlat mig i en timme nu, och jag hade ingen chans att ta mig loss med tanke på att han gått på idiot brottning och lärt sig massa grepp! :@

Hämnden är ljuv..

morgonstund har guld i mun =)



Idag fick man vakna upp med solsken, underbart! sen hade någon gjort frukost =) då blir morgonhumöret kanon!
Blev inge stan igår, så jag drar nog upp en sväng idag.
Ikväll blir det nog lite dricka. En Josephine kommer in och förgyller min kväll =)







MJ



The King Of Pop Is Gone..
men kommer alltid leva kvar..


Till minne av..



Michael Jackson


Tittar på Michael Jacksons begravning nu, magiskt!

Plask i slask!

Vill börja med att tacka dig Malin för att du fixade min blogg, kanon snygg! Tack så mycket sötnos! <3

Nu tänkte jag krypa ner i badkaret en stund innan alexander kommer. Sen ska jag upp på stan en sväng och titta lite, kul att köpa lie nytt, har några saker jag bestämt mig för att köpa iaf, får se om caroline hänger me :-) 

Vad händer ikväll då?






idag?



Idag har jag haft sovmorgon så jag passade på att sova ut ordentligt. Tänkte gå ner och göra en riktig monster frukost!
Senare ska jag passa på och städa lite på rummet medans jag väntar på att alexander ska sluta jobbet och hämta upp mig, sen åker vi inåt stan och hittar på något skoj. Vi hade planer på att åka räkbåten idag men eftersom att vädret sviker så bestämde vi oss för att ta de någon annan fin kväll istället.


RSS 2.0