Fynda

Nu drar vi till Jysk och fyndar! =)

Ska till föräldrarna under dagen och fira jul med mormor, morfar och farmor, mys! Vi hörs nog ikväll.

Puss&Kram

Julmys!

Hallå i rutschen!

Nu är julen mer eller mindre över. Blandade känslor. Julafton var fantastisk med god mat, bästa sällskapet och fina julklappar. Självklart firade jag jul hemma med familjen. Jobbade halva dagen sen hem lagom till kalle anka. Bröderna och deras respektive kom lagom till dess. Otroligt mysigt. Så sällan man träffar dem nu för tiden.











Efter all god mat och umgänge kom såklart tomten.. I år hade vi bestämte att INTE köpa så mycket julklappar till varandra, (liksom vi säger varje år) och som alla andra år slutade de med ett överflöd under granen iallafall..

Senare på kvällen drog vi på shlagerfestivalen spelet, så kul har nog ingen av oss haft på länge. Extra kul blev de efter några glas vin. De sjungs och skrattades i flera timmar. Tillslut fick Alex komma och hämta mig annars hade vi nog suttit kvar där ännu. Så vi åkte hem till stan runt tolv, då drog vi på en film och myste i soffan tills vi somnade. Underbar dag! Älskar min familj! :) <3 

Igår åkte jag och min snubbe till vingåkers factory outlet. Tittade på lite kläder till mig men huvudsaken för våran ditresa var att hitta nyårskostym till alexander. Jag tror jag fick assistera för honom i närmare två timmar. Sprang runt som en tok för att hitta rätt storlekar, färger, tyger, former osv. Det slutade med att han endast köpte ett par finbyxor, (sprang man runt i 2 timmar för ingenting) men motion må jag ha fått.

Detta ledde till att vi var tvugna att ge oss ut i dagens rearrutsch. Herregud vad folk är galna, alla är som gamar. Nästan lite roande att se hur folk kämpar för att spara ett par hundringar =)   
Vi var iallafall ute i god tid. Stog utanför MQ i marieberg och väntade redan kvart i tio. Så den första kvarten var lugn och skön, ingen stress och knappt några folk. Vi hittade de han behövde till sin nyårs outfit! Även jag handlade lite kläder, de är alltid kul att förnya garderoben ytterligare. (Kanske dock blir lite för ofta nu för tiden).

På eftermiddagen har vi vart hos alex bror och firat lite jul. Fikade och umgicks, trevligt trevligt!


Den 22a december hade mp4 julklappsbyte. Mysig dag hemma hos Anna. Hon bjöd på tacopaj och massa annat gott! Det bakades pepparkakor, (oseriöst julbak, slutade med att vi åt upp all deg typ), och så böt vi såklart lite julklappar. Jag blev så nöjd, mycket fina saker! och inte minst, vi fick träffa Evelina som flytt landet. Hon är hemma nu över jul och det var så skoj att få träffa henne efter en sådär fyra månader.





 






Här är några av de saker jag fick.

Supertrevlig dag! <3



Nu har någon storknat på soffan och själv tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, sen kryper jag ner i min mysiga mjukisdress som var en av alla fina julklappar, ÄlskarN! :D <3 sen får jag försöka väcka snubben så vi kan titta på en film eller hitta på något annat skoj!

See you!


Pyjamas dags!

Bra dag med släkt och familj!
De bjöd på smörgåstårta, banantårta, kakor och annat gott!

När vi kom hem så städade jag och sorterat lite i mina lådor, de är alltid kul för man hittar jämt massa skoj.


Har krypit ner i min gosiga pyjams nu, ska tvätta av mig och borsta tänderna. Blir straxt sängen, jobbar imorgon.




Natti! PUSSS


RIP BRITTANY MURPHY!

RIP BRITTANY MURPHY! (F)

Blev helt chockad när jag fick reda på att Brittany Murphy är död. Efter att fått hjärtstillestånd och ej kunde återupplivas dog hon idag. En för mig mycket bra skådis, så tragiskt. Hon blev bara 32 år.

VILA I FRID !



20/12

Hejsan!

Nu närmar det sig jul med storm steg. Känns jättemysigt! Granen är klädd, julklapparna nästan klara, lite julpynt här och där och de bästa av allt, snön har kommit och lagt sig. Hoppas verkligen att den ligger kvar till julafton, men har väl svårt att tro att de ska smälta bort tills dess..










När jag kom hem från jobbet igår hade min käraste bakat baguetter som vi åt med massa gott pålägg. Sådant uppskattar man när man kommer hem från jobbet.



Jag och Cristana fick tårta igår på jobbet, chokladtårta, jag behöver kanske inte säga så mycket mer. (Y) Tårta fick vi även på Lucia då de kom och lussade på jobbet, en jättefin "gol jul tårta". Mycket mys runt jul, de gillar vi!






Idag ska vi uppvakta min kusin som fyllt 20år. Grattis Malin!
Jag vill också passa på att gratta Linda och Tobias till eran dotter!


Sover antalgien hos föräldrarna idag eftersom jag börjar kl 7 imorgon bitti, så jobbigt att behöva gå upp kl 5 när jag kan gå upp kvart över 6 om jag sover i odensbacken. Värt!

Ha de så bra så hörs vi! Puss&Kram

11/12

hallå!

Har precis vilat en stund. Låg och tittade på mammas pojkar, sista avsnittet, va tråkigt! Killarnas val var väl mer eller mindre förväntade, dock trodde jag faktiskt inte att Bobby skulle välja bort Jane, men det var nog kanske klokt? Fast jag gillar inte Julia! menmen..

Har jobbat idag. Kl 7 imore blev vi välkommnade med glögg och pepparkakor av cheferna, mysig start på dagen! Imorgon blir det lussefirande på jobbet.






Är hemma i odensbacken nu, ser ut att bli kvar här ett tag, har fått många dagars jobb nu. Känns väl sådär, jättebra med så mycket jobb som möjligt, mindre kul att vara ifrån Alex så mycket, men men han har ju sitt ändå så...

Hade hoppats på någon glimt av ljus i mörkret.

Skriver kanske mer sen om jag orkar..


Andra advent

Nå.. Börjar ni få någon julkänsla än då? Jag måste erkänna att den kryper närmare och närmare för min del. Idag har vi städat och flyttat om i vardagsrummet, de blev jättefin. Vi fick till och med fram granen, dock ej klädd än. Man kan ju tycka att det är lite tidigt att ta fram den redan, men jag vill njuta av den mysiga julen så länge jag kan.

Igår bakade vi lussekatter och radion gick i ett med jullåtar, mysigt.




            Min duktiga man bakar som aldrig förr. =)

Var ute och gick med Carro i spåret förut, det var riktigt skönt att
komma ut och få en frisk promenad.
och medans vi låg och tittade på paradise hotel, gjorde alex pizza. Duktig han är..


                                   Super (Y)

Hoppas ni haft en bra andra advent.

Tänkte krypa ner i soffan nu. Ha de bra! Kraaam

RSS 2.0