Ville bara tala om att..


                                                                    


nyskrubbad och fräch

HallåÅ!

Efter en lång slitsam dag på jobbet lyckades Samuel få mig att hem. De va storslaget då jag på senare tid blivit väldigt lat och dessutom är typ alergisk mot kyla?!. Så han följde mig artigt hela vägen hem (kanske för att se så att jag inte skulle söka upp närmsta busshållsplats när han gått? :P ) Måste erkänna att det var riktigt skönt att gå en promenad. Så nu ska jag bli mycket flitigare med promenader, får nog dra med mig Alex ut och gå kvällspromenader efter jobbet. 
Vi har också pratat om att köpa hem lite träningsmaskiner inom kort så det blir ett litet gym hos oss =) kanske ska börja ta betalt så får folk komma och träna upp sina små muskler? (haha)



När jag kom hem var jag så frysen att det stack i hela kroppen, så det fanns inget annat alternativ än att fylla upp badkaret med kokande vatten. (Jag skrek när jag klev i vattnet för de var så varmt) Väl i badkaret fick det bli en ordentlig skrubbning med en mjukgörande kroppspeeling, så nu är jag len som en barnrumpa. :D Jag la också i en badkula som jag fick av Jessica i julklapp, så jag doftar ljuvligt med ros dessutom :D



Den 4:e februari åker jag, Anna och Jessica till London för att hälsa på Evelina. Ska bli så spännande att få se hur evis bor och naturligtvis att se LONDON! :D



Nu ska jag kika in lite i körkortsprogrammet en stund, sen blir det att bänka sig framför tvn ikväll.

Ha det så bra gott folk!
PUUSS o KRAM  @-`-;--

2010

Ja nu va de ett tag sen igen. Det har tillomed hunnit blivit nytt år. Nytt år brukar betyda nya möjligheter. Har dock inga speciella nyårslöften men att börja med lite nya rutiner skadar ju inte.

Nyårsafton var bra med nära och kära. Vi bjöd hem några vänner hit och det blev en riktigt trevlig kväll.

 
















Igår kväll var Anna o Jesse här och drack varm choklad och smaskade bullar :-$ Mys att träffas igen, var ett tag sen. Imorgon ska vi antagligen hem till Jessica och äta mat, annars går vi ut och äter. Hon ska iaf få visa upp sin man som vi inte lyckats fått träffat än.





Ikväll kommer nog carro förbi en sväng och umgås också, det var ju några dagar sen trotts allt =)

Imorgon får nog bli en nyttodag, känns lite dumt att ha degat hela dagen idag.
Nu ska jag läsa lite körkortsteori sen blir det duschen. Ha en bra kväll!

RSS 2.0