29/10

God dag!

Sitter här i min ensamhet men måste erkänna att det känns väldigt skönt att få lite lugn och ro ett tag. Det har varit mycket stress sen vi kom hem. Har även känt mig dålig de senaste dagarna, tryck i huvudet, yrsel och illamående, men jag får avvakta några dagar till och se om det avtar.

Nu har vi börjat fixa för fullt på övervåningen där vi ska bo. Det är hur mycket som helst att gå igenom och sortera men jag tror att det kan bli riktigt bra. Har tittat lite på soffor också, dock känner jag mig förvirrad och vet inte vad jag vill ha. Hittade några snygga soffor men jag får beslutsångest. 

Idag har jag en hel lista med saker att göra och jag känner mig så motiverad att fixa massa grejer. På dagen ska jag även hinna med tandläkaren, känner mig något stressad.

Igår var jag och Alex hos hans bror och fika. Sen tvingades jag titta på när dom lekte med sina mina flygplan "hahA" Som ett barn på nytt när dem får leksakerna i handen.





Tidigare på dagen var vi ute på promenix, det var så underbart väder.





Jag pratade lite med Anna här om dagen om London resan, vi börjar bli riktigt taggade nu så det kommer nog att bokas snart. Bara Jessica kan ta och plocka bort de där hämska halsmandlarna så drar vi med en gång.

Det går rykten om att det är halloween på lördag, vi har några allternativ att välja på men vi får väl se vad vi hittar på, ska iaf vara med Anna och Jessica. =) 

Nu måste jag skynda mig att damsuga och fixa lite här innan jag ska iväg till tandis, sen åker jag in till stan och möter upp Alex. Vi måste hämta en säng och greja lite. Vi hörs senare..


                                     mollimos <3


              Ha det så jättebra!
                                                Puss&Kram
                                                           NattiNatti


Eran lyx är våran vardag!

Idag har vi haft en riktig lyxdag. Jag och Alex planerade att fortsätta med städningen på övervåningen. Först kände vi att vi behövde få i oss lite mat så vi drog till Bredbar tillsammans med Sebbe, där åt vi kyckling/pesto sallad, kanon gott!



 Efter att vi fått i oss mat i magen kände vi oss redo för att städa. Mycket hann vi, och nu har vi fått ett separat sovrum, det är på god väg att bli jätte mysigt här.

Efter mycket slit kände vi för lite mer lyx så vi drog till Wongs, en av de finare restaurangerna i Örebro om jag får säga de. Där drog vi till med en "7 smaker från Asien". Otroligt gott! 

Sju smaker av Asien:
Förrätter:
• Thailändska tigerräkrullar med sweet chilidip
• Indiska kycklingkakor med raita
• Pilgrimsmusslor med rättiksnudlar och limechilicrème

 Varmrätter:
• Hälleflundra med purjo samt lime- och vitvinsreduktion
• Kungsräkor thai garlic med fänkålscrème
• Masalagrillspett av kycklingfilé med jordnötssås
• Oxfilé Singapore black pepper med enokisvampsallad




Nu är vi hemma igen, tänkte titta på en film och varva ner en aning. Känner att vi har brist på bra filmer just nu, någon som har nåt hett tips? =)

Vi hörs! Puss&Kram

Grattis Anna <3

Idag hurrar vi för Anna som fyller 19år! Grattiis! <3
Hoppas du haft och kommer att få en fortsatt underbar dag!





Idag har det varit en såndär riktig slappardag. Seg som jag var efter gårdagen mös jag ner mig framför tvn och tittade på massa avsnitt av ensam mamma söker. På eftermiddagen tog jag och Alex en sväng till willys, sen hem och gjorde iordning tacos, suveränt!

Gårdagen var mycket trevlig, kul att träffa alla vänner igen, kändes som att vi hade så mycket att prata om men för lite tid. Vi kom iaf fram till att vi tjejer borde unna oss lite mer tid med varandra, vi har blivit sådana soffpotatisar allihopa.








__________________________________________________________________________________

Tack så jätte mycket för alla fina presenter! <3

Inte ens min Londonbabe glömde bort min födelsedag. Ett kuvert skickat från London med ett par strumpor som jag drog på mig på en gång och nästan vägrar dra av mig för jag älskar dom! :-D Ett gulligt kort och såklart en godisrem :-*
Tack Evelina! <3 



Ska titta på film nu, vi har massa nya filmer så de blir extra kul då.
Höst = mycket film mys.

Vi hörs, Puss&Kram


Födelsedags firande

Tiden går fort och igår fyllde jag 19år. Har haft så mycket att göra så har inte hunnit skriva på länge.
Nu är vi iaf hemma i Sverige och det är otroligt skönt måste jag säga. Det bästa av allt var att få träffa familj och vänner igen.

Eftersom att Alex fyllde när vi var i Kroatien så passade vi på att fira honom också igår. Pappi var gullig och gjorde jättegod mat med sallad, vin, efterätt med glass och alla tillbehör. Det var jätte mysigt! Sen passade vi på att visa lite bilder och filmer ifrån resan.





Nu drar vi inåt stan och ska börja jobba på övervåningen.

Vi hörs senare. PUSS o KRAM


Sverigeee!

Äntligen.. Nu sitter vi i Falköping. Kom till Sverige inatt efter 3 dagars bilfärd genom europa. Känns jätteskönt att vara hemma. Vi ska äta lite mat här sen åker vi hem. Ska bli så kul att träffa alla.

Jag skriver lite mer när jag har tid, måste hem och landa lite först =)

Vi hörs! PussoKram

7/10

Hallåååå!

Idag har vi ännu en fin dag! Vi håller på o murar en mur på altanen. Lägger upp lite bilder på de senare! På fredag blir det sämre väder här, så vi får passa på o njuta av solen nu. Ryktas om att det är kallt och mörkt på kvällar och mornarna hemma i Sverige, tänka sig :)

Ska bli så skönt att komma hem, dryga veckan kvar nu!

Skriv något skoj som jag kan läsa?!

Saknar er! <3

2/10

Hejsan!

Jag gör en liten snabb uppdatering.
Idag regnar det här, ett litet smakprov på hur det kommer vara i Sverige, tråkigt. Igår satt jag och Alex och försökte varva super mario, var så längesen vi spela de, vi orkade inte varva det men vi hade jätte kul iaf! =)
Nu får vi dåligt väder ett par dagar sen kommer solen tillbaka och håller i sig iaf till 15 okt.



Carina, bläckfisken var ej levande när jag höll i den, men Alexander höll ju i den när den levde, den suger fast sig på huden med sina sugproppar.


Här lever bläckfisken och suger sig fast på Alex arm.

Alla som undrar så säger jag att jag kommer hem senast den 20 oktober, antagligen åker vi inom 1-2 veckor.


mina vänner.


Ha det fint vi hörs. Puss&kram


RSS 2.0