Kvällen

Hej igen!

Vi har precis varit på coop och handlat lite. Vi tänkte ännu en gång ta oss för att göra sushi. Riset står nu på kokning så jag ska straxt skala räkor och börja skära upp lite tillbehör.

Nu klockan nio börjar Troja på 6.an. Vi tänkte titta lite smått på den. Har också köpt hem lite onyttigheter som måste förbrukas ikväll :-*

 


Hoppas Ni får en underbar kväll, det ska jag också ha! =)

Puss & Kram


ledig dag!

Hejsan!

Har inte tid att uppdatera så ofta..

Nu har jag en ledig dag från jobbet, så jag har passat på att söka lite jobb. Det tar tid att sitta och kika runt och anpassa ansökningarna till jobbet.

I fredags var vi hemma hos Evelina och firade henne. "Fira o fira" Vi satt och softa o snacka i hennes säng i en timme =) men de var trevligt iaf.. Man hinner ju liksom inte med så mycket när hon bara är hemma över en helg.










Nu tänkte jag slänga i mig lite kyckling sen måste jag börja städa här, det ser så tråkigt ut. =(

Vi ses! PUSS

barnvakt

Hallå!

Sitter ute i skogen någonstans och är barnvakt åt carros syskon :)
Vi hämtade Emilia på fritids sen gick vi hem och försökte oss på att få till något i köket.

Var ute och gick lite förut, underbart väder..




Tyvärr fick jag jaga flickan för att få va med på ett kort med henne, och det här var allt vi fick till.. :)






mendans Carro och Emilia var oskiljbara..




Efter maten blev de fika..


Nu ska jag leka lite =) vi hörs senare..

PUSSOKRAM


Kvälls mys

Go´kväll!

Sitter ensam hemma då jag körde iväg alex till en vän, i onödan. Så jag tände massa små lampor för att inte känna mig ensam. Nu sitter jag i sängen och tittar runt lite på datorn och tvn.

Var ute på en riktig powerwalk förut på en timme. Det känns riktigt bra för samvetet nu efteråt. Dessutom var det så skönt väder att vara ute och gå i. Man får verkligen vårkänslor.



Nu ska jag plocka lite här.

PUSSS

Vilken dag!

Hej hallå!

Okej, dålig uppdatering. Jag ska rapportera de senaste dagarnas händelser.



I helgen jobbade jag som sagt vid conventum under melodifestivalen. För att få en liten mer inblick i det hela tänkte jag ge en kort sammanfattning.
Uppdraget bestod av en så kallad gerillasampling under Melodifestivalen i Örebro. Jag tillsammans med fem andra personer ansvarade över samplingen för en av huvudsponsorernas produkter (K-RAUTA)..

Vi var ett otroligt skönt gäng som arbetade med det här under två dagar. Med mycket skratt, humor och mycket trevligt bemötande från många, är jag nu en arbetserfarenhet rikare. Vi har haft superkul och jag är jätte glad att jag sökte detta.

 











                   Tack alla för en rolig och lönsam helg!



När arbetet var slut på lördagskvällen fick det bli en snabbis hem och duscha, hämta upp Anna och sedan dra vidare till Alex bror där de satt massa folk. Vi hade riktigt trevligt och framåt midnatt drog vi oss till frimis för fortsatt festande. Kvällen blev med andra ord lyckad förutom att Anna slarvipanna gjort sig av med sitt legg och kom därför inte in på krogen, mindre roligt!









nog om helgen..

Ingen kan ha missat det fina vädret idag. För mig finns det inte något annat alternativ än att gå ut en sån här dag? Så jag tänkte ta en riktig powerwalk. Sen ska jag försöka fixa hit crosstrainern som jag tjatat om länge nu.


Vi hörs senare. Ta vara på dagen, sitt inte inne när det är så fint väder! =)

PUSS&KRAM 

gokväll

Hejhej!

Sitter här helt ensam. Tände lite små ljus här och där för att mysa upp stämningen. 
Har precis sökt lite jobb så allting känns lite bättre just nu :)

Tog en lång promenad förut.. Det var otroligt skönt i det fina vädret, man fick nästan lite vårkänsla.



Sedan köpte jag med fikabröd och gick till alex mammas butik och livade upp stämningen för henne också. :) Där stannade jag större delen av eftermiddagen tills alex kom och hämtade upp mig. Vi hade det mycket trevligt och pratade om typ allt. =)



Hon har en jätte mysig liten butik på Öster i Örebro. Så om ni har vägarna förbi, kika gärna in där och ta er en titt. Det finns mycket fina och roliga saker..


Nu kommer alex hem så vi ska mysa ner oss i soffan och glo på tv.


kvällens =)


så vi hörs imorgon.
PussoKram

underbart väder!

Hallå! :D

Idag är jag på helt klart bättre humör än igår, till och med på strålande humör. Kan det vara vädret? =)

Tänkte ringa några viktiga samtal bara, sen ska jag ut och gå tills mina ben inte orkar mer. Jag känner för att vara ute och gå hela dagen. Synd att man ínte har någon att gå och tjattra med, det är så mycket roligare att gå två än ensam, men tyvärr är alla upptagna idag med jobb och annat. Då är det skönt att ha sin näst bästa vän -> MP3n :)


My look today!


Vi hörs senare! :D
Pusshej


ajaj

Hej där!

Nu har jag precis färgat håret. Tyvärr fick jag avbryta mitt i då jag blev rödflammig på kroppen. Så nu är jag gulhårig! :)

Jag var hos läkaren förut. Fick dock inte ut så mycket av de. Som vanligt hittade de ingenting så jag får avvakta och se.



Nu tänkte jag vila en stund.

Orkar tyvärr inte skriva så mycket idag.

Ha det bra!

RSS 2.0