Hemma Igen!

Jaha, då var man hemma igen efter en tripp till London. Jag kan medela att det var underbart att komma bort ett tag, träffa Eve och såklart se London!! :D

Skulle kunna sitta här i dagar och skriva om allt roligt vi vart med om men jag ska göra mig kort fattad och låta bilderna få tala för sig själva.

Dag 1.
Efter en lång flyg/buss/tunnelbane resa lyckades vi tillslut hitta rätt. Eve & hennes två förtjusande små barn (som hon har hand om på dagarna) mötte upp oss. Uthungrade som vi var, kunde vi inte vänta längre på mat, så vi letade upp närmsta restaurang och slog oss ner på. 

Efter att vi gjort våra magar mer än nöjda (sprick färdiga) tog eve med oss hem till sitt Lilla rum :)
Där lämnade hon oss till ödet då hon själv gick tillbaka hem med barnen. Det gick inte lång stund förän vi hade rivit hela stället (skoja) vi deckade typ på en gång. 
När eve väl var tillbaka efter att hon fick jobba över :) skyndade vi oss att pudra näsan för att sedan gå och checka in pubarna i London.
 




Efter ett kärt besök med god dricka och tilltugg på en mysig pub mitt emot evelina bostad, begav vi oss till nästa ställe..


Eftersom vi hade så otroligt mycket att prata om susade tiden bara förbi. Vi satt och kacklade där ett par timmar samtidigt som vi avnjöt våra goda drinkar. Plötsligt kommer en full gubbe och börjar sjunga för Anna eftersom han trodde att hon fyllde år. Hon fick till och med hans keps (för stunden iaf) efter en stunds livande fick vi skicka iväg honom. Han gick, men kom tillbaka... Vi kunde inte hålla masken då han kom med alla möjliga roliga kommentarer, men efter en stund blev han mer och mer jobbig och det slutade med att vi nästan blev våldtagna :)



När klockan närmade sig midnatt bestämde vi oss för att åka hem och titta på film istället.



Dag 2.

Trötta som vi var, tvingade vi oss upp tidigt för att ta vara på varenda minut vi hade. Nu var det dags för att skåda de omtalade Big Ben och London eye.













Sen blev det shopping i stora mängder. =) WE LIKE!





Efter ca 3-4 timmar inne på primark var det dags för en lunch..





Lite mera shopping.. :)







Sen fick det bli en fika paus igen..



Kvällen började ta vid och vi insåg att vi nog skulle börja röra oss hemåt.



Så tillslut slet vi oss, köpte med lite tilltugg och vin till kvällens roligheter.























Dag 3

Eftersom vi tog det relativt lugnt på fredagen så slapp vi bakfyllan på lördagen. Istället gick vi upp tidigt för att åka ut på ännu en shopping runda, nu skulle vi besöka de bedårande, enorma varuhuset Harrods. "Se men inte röra" borde eve ha lärt sig när hon var lite, men nej då. Inne på den finaste porslinsaffären ska hon dit och pilla med fingrarna som vanligt, och vips så låg en kopp på golvet. Herreguuud, pinsamt! :D







Påväg till Harrods blev vi uppraggade av en snubbe från spanien? som tydligen var en välkänd artist där. Han ville såklart ha med oss i sin musikvideo så eve och jag nappade medans anna och jesse är mesar och trodde dom skulle ha bilderna till något annat :)
Så numera är vi kända i Spanien!





Inne på Harrods..

























Lördags kvällen spenderades på en pastarestaurang där vi åt typ världens godaste spegetti carbonara. Framåt midnatt började vår långa färd mot flygplatsen men den orkar jag inte skriva om. Hem kom vi tillslut runt 9 på söndag morgon. Sen iväg till farmor på kalas utan sömn på två dygn men de är en annan historia. :)

Vi har haft så underbar kul tillsammans under dessa dagar. Känner att de får bli ett kärt återbesök inom kort =)
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3



Nu har jag sprungit runt och städat i lägenheten och väntar på att min man ska komma hem, tanken var att vi skulle iväg och storhandla ikväll men nu hinner vi icke de, får ta det imorgon :)

Film mys ikväll.
Ha det bra, PUSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0