Valborg

Hejsan! =)

Jag är verkligen sämst på att blogga från och till. Ibland tappar man bara lusten, sen kommer den tillbaka från och till.

Valborg idag. Allting fixat och planerat. Naturligtvis vaknar jag upp och har knivar i halsen och eld i nästan. Toppen! Så nu ligger jag här i sängen med datorn i knät och te koppen bredvid. Tänkte försöka vila så mycket jag kan och hälla i mig varm dryck under dagen så jag förhoppningsvis känner mig bättre ikväll.



vi hörs gott folk..
Ha en trevlig Valborg!

Kram


Fredag ja!

Hallå hallå!

Idag känns det som en riktigt seg dag. Vädret är bu o blää och jag är jätte slö, uttråkad och totalt matt.

Jag har iallafall vart iväg till Willys och handlat, slängt i lite tvätt i maskinen, käkat, plockat lite här och där, och nu ligger jag i sängen o huttrar..
Lite små farligt att sitta och klicka runt på nätet, man hittar bara massa saker som man vill köpa. Men nu tänker jag sannerligen ta mig i kragen och vänta till Ullared.



Ja precis, jag och Anna tänkte ta oss en lite tripp i Sverige under Kristi himmelsfärdshelgen. Vi åker ner till Skåne och gottar oss. Då passar vi såklart på att besöka Ullared, JiPpPIii! Frozzaa <3 Jag längtar såå.

På söndag fyller någon år, närmare bestämt min Mor. Det innebär att imorgon tar jag med min man ut på landet där vi tänkte tillaga något delikat och överraska mammi efter hennes teater besök. Mer om de imorgon..



Ikväll blir det hemma mys. Vi tänkte slänga ihop lite käk och tillbringa större delen av kvällen framför tvn. I kvällens talang program kommer min föredetta svensk/engelsk lärare (Helena Salo) att delta, riktigt spännande, så det är något som Inte kommer missas för min del.

Har inte så mycket mer att rapportera just nu.

Ha det bra!
Vi hörs, pyss


Träningen är igång

Hallå där!

Vaknade till fint väder idag igen. Det går åt bättre tider, snart är det sommar. =) Man får massa vårkänslor av att vara ute iallafall..

Nu har jag äntligen tagit med i kragen och fixat gymkort. Så igår var jag iväg och simmade 1km, idag blir det ett gympass, men först ska jag upp på stan och köpa ett par riktiga träningsskor. Det är ju väldigt viktigt att ha bra skor när man tränar..
Har lite träningsvärk i armarna sen gårdagen, men så ska det va, då känns det att man har tränat. Jag har ju så sjukt dålig kondition just nu, så det ska bli intressant att se hur det kommer att utvecklas.

Jag skriver nog mer sen, måste kila iväg nu.

Ha en bra dag!
KRAM


Nu är det dags

Go Go nu kör vi!


god natt

Hej igen!

Har precis gjort mig iordning och lagt mig.. Kom hem för en stund sen. Våran filmkväll slutade med att vi drog till pitchers, beställde in en plocktallrik och satt o snackade skit. Väldigt trevligt! Vi funderade på att göra det till en söndagstradition? who know.. =)

God natt mina vänner!
           
            pusss

så seg

God afternoon!

Har känt mig så fruktansvärt seg idag. Efter våran långa promenad har jag bara legat och latat mig med datorn i knät hela dagen. Man har såna dagar ibland, känns dock trist eftersom de har varit så fint väder

o Alex säljer bilen idag. =( Han kommer säkert behöva gråta emot min axel senare. Men det är ju för en bra grej. ;)


Ikväll tänkte jag och Anna ha filmkväll hemma hos mig med alla tillbehör! :D GUT! Ska iväg och möta upp henne strax. Sen får vi nog kika in på Ica och köpa med godis. :-*




Har inte så mycket mer att förtälja nu. Vi hörs senare.

BYE



Sköna söndag!

Hejsan!

Helgen är över, och skönt är de med tanke på hur jag mådde igår. Fy sjutton!
Låg i sängen exakt hela dagen.

Idag vaknade man upp till strålande väder, va underbart! Har ätit en rejäl frukost nu på morgonen och har massa energi så jag är öppen för äventyr idag!

Nu ska jag diska och plocka lite, sen blir det ut på lång promenad med Anna. =)





SE YOU!


Underbara fredag!

God morgon härliga fredag! :D

Trots att det är grått och mulet ute, att jag vaknade upp ensam i sängen imorse och att det dessutom ser ut som ett bombnedslag här hemma,
så är jag på strålande humör!! =D



Igår var en överraskningarnas dag. Allting känns en smula lättare/roligare nu.
Tänker ej gå in på några detaljer idag heller, Ni får veta mer när tiden är mogen. =)




Just nu ligger jag i sängen en aning nyvaken. Funderar på vart jag ska börja i all röra, men jag känner att badrummet är nog första prio nu. Fast först måste jag ha lite mat i magen.
Igår var vi och, (tro mig) storhandlade, så nu finns allt jag kan tänka mig och massa mer i matväg, därför blir det ett svårt val till frukost idag.

Jobbar kväll idag, så hinner som sagt städa och greja hemma innan jag åker. Sen har jag faktiskt sett till att vara ledig hela helgen så man för en gångskull har chansen att hitta på något skoj.



Vi hörs nog senare mina vänner..
Ha en kanon bra fredag!
Puss & Kram


förberedelser

Håller på att greja lite inför imorgon.
Jobbar under dagen sedan ska jag vidare på ett möte :)

Tänkte hoppa in i duschen nu. Sen blir det att bänka sig framför tvn.


Så vi hörs imorgon.

God natt
 


heligheter?

Hej!

Var så trött när jag kom hem från jobbet idag, så jag har legat framför tvn ett tag. Ska strax ner och äta kräftsoppa som pappsen gjort, nam mnam.



Igår fick jag ett mycket spännande samtal. Tänker inte gå in på några detaljer ännu, kanske imorgon. =)

Sen kanske de blir flytt snart, vi får se!

Idag är jag väldigt hemlighetsfull av mig, men sånt är lite småkul ibland, eller vad tycker Ni?


Vi hörs senare.
PYSS



God natt =)

Hallå igen!

Jag har faktiskt gjort mig iordning och krypit ner i sängen redan. Tanken var att jag skulle åka hem till föräldrarna och sova inatt eftersom jag börjar klockan sju imorgon bitti, men min söta snubbe övertalade mig att sova hemma istället.

Lata som vi är köptes det hem lite mat från sweet chili förut. Annars har det varit en lugn dag. Jag har inte orkat brytt mig om någonting här hemma. Kan säga att det är ganska mycket att fixa med men jag har inte haft någon lust eller ork att städa och alex mår inge bra så vi får ta det i veckan.. 

Nu väntar jag på att Johan Falk ska börja. Sen blir det att sova.



God Natt gott folk!

Påsken är över!

Hej mina vänner!


Nu är påskhelgen över och där med det soliga vädret =(
Jag har iallafall haft en bra påsk. Jobbat hela helgen vilket betyder massa PENGAR!

I lördags dukade vi upp påskbord på jobbet, och eftersom solen sken var det självklart att vi satt ute och fika på eftermiddagen. Massa vårkänslor.!!
Efter jobbet mötte Alex upp mig så drog vi hem till mor och far där det även där hade dukats upp massa mat. Det blev en mysig kväll tillsammans med nära och kära..


Påskhöna gjord av Solverig Petrovic.
ARTEA KERAMIK OCH DESIGN

Igår kväll var vi bjudna hem till Alex mamma. Som den duktiga kokerska hon är, bjöd hon på lax och massa godsaker som förrätt, till mat fick vi lammkött med tillbehör och till efterrätt serverade hon pannacotta. Högsta betyg till allting!
Det blev en trevlig kväll med hans familj. När vi kom hem deckade vi ganska så direkt framför tv:n.




Peter var såklart också me!


Den duktiga kokerskan, även kallad solveig.





Det fick bli en titt i familjealbumet också =)

Nu sitter vi i Solveigs verkstad. Alex skulle hjälpa henne att fotografera all keramik.
Själv är jag jätte trött och skulle helst vilja gå hem och lägga mig. Sov så oroligt inatt.. Så jag antar att vi kommer slöa större delen av dagen idag.

Vi hörs nog senare.
pöss

Stor stortering!

Hej igen!

Nu har jag jobbar och kämpat med allt möjligt i två timmar, (fina pengar :] )
Vi ska nämnligen bygga om i ett uthus, det ska bli till gäststuga med bastu och annat bus, så därför måste vi röja upp i andra uthus för att få in mer grejer där. Det är alltså det jag har ägnat mig åt de senaste två timmarna..

Nu väntar jag på att badkaret ska fyllas upp, då blir det en riktig renskrubbning.

Sen blir det mat + tv mys. Mamma har gjort kebab med massa gott! =) 




Ha en bra kväll!
 


långfredag

Hallå där!

Kom hem från jobbet för en lite stund sedan. Vilken underbart skön arbetsdag vi hade idag och dessutom ett strålande fint väder från och till. Marken har äntligen vågat visa sig under all snö och blommorna får liv. 
Man ser verkligen hur alla mår så mycket bättre när våren kommer. Var ute i trädgården en stund nyligen, då satt jag och iakktog våran katt, o guudunderbart de är att se honom så full av liv. Tror han blev deprimerad tillslut av att sitta inne under den långa vintern. Nu hade han så mycket glädje och livslust. Njöt av varenda sekund. 



jaja slutpratat om katten :)

Imorgon jobbar jag dag, sen hem till föräldrarna på påskmiddag. Även några goda vänner och såklart min hjärtevän kommer på tillställningen.. Så jag tänkte hjälpa mammi med dukning och sådant stök senare. Först ska jag ut och dra ett varv i spåret med bror min. (måste börja öva till vårruset) Folk som sitter inne i sina hem idag måste vara djupt deprimerade! Ta vara på solen..!


Jag avslutar med en bild på min bror, mig och mamma. ( ett tag sen ;] )

Vi hörs senare..
Ta hand om Er!
PUSS


Jag ger Er lite av min lediga tid

Men hallå där!

Jahaaa, och eftersom alla tjatar hål i huvudet på mig om att jag ska uppdatera denna härlighet så tänker jag nu ta mig en stund av min dyrbara tid till att skriva några rader om de senaste händelserna så att Era liv kan bli fulländade..

För 75 år sedan, den 22a mars, föddes vår underbara morfar, farfar, far, svärfar, gammel morfar mm. Detta firade vi nu på Karlslunds herrgård söndagen den 21a mars. Och tänka sig, hela tjocka släkten var faktiskt med.














Veckan därefter var jag isolerad i mig själv då jobbet kallade var dag.
Under min enda lediga dag, Lördag, var det dags för den efterlängtade "familjedagen", (en julklapp från mor & far till alla oss barn med respektive.)
Den började på G-viks relaxavdelning där vi hade det allmänt skönt, drack vin, solade, bubblade och slappnade av fullständig.. Vidare drog vi till Bamboo där vi käkade mat och njöt av familjestämningen. Därefter rörde vi oss till Comventum där det vakades konsert, inte mindre än Killer Queen. Hela dagen vart super lyckad, hoppas på fler sådana julklappar. =D



 





 








 







Sen var det slut på de roliga då en ny vecka började och jobbet kallade igen. Så nu sitter jag här, på min enda lediga dag för denna vecka, och ger Er en stund av min världefulla tid.

Jag ska försöka skriva lite oftare, men med förståelse om att jag jobbar mycket och gärna vill hinna med sånt man aldrig hinner när man jobbar, så blir det antagligen ingen daglig uppdatering just nu. men desto roligare blir det när jag väl skriver ;-)


För övrigt fick jag en tavla av Samuel för några dagar sen. Det roliga med tavlan är att den har en liten historia bakom sig. Samuel är såklart fotografen bakom kameran, och bilden användes i en fototävling där den kom 11 av 107 bilder. Så de var ju roligt =) och tack så mycket för canvas tavlan Samuel!


 
Nu ska jag möta upp Carro och gå en runda, sen jobbcoatchen och vidare hem till Anna där även Jessica kommer att befinna sig. Där blir lite mat, massa glädje och tjejsnack men även floder av tårar då vi ska "ta farväl" av Jesse som flyttar ifrån oss för en lite skithåla i ingemansland :( men de blir nog bra! =)

Vi hörs kanske senare, annars vet Ni vart jag håller hus iaf! =) Ha det fint!

PUSS & KRAM 


RSS 2.0