royal straight flush



Det blev inget grillande ikväll, istället bakade vi pizzabullar, det tillsammans med smör, ost och mjölk blev jätte gott! medans vi väntade på att bullarna skulle bli klara i ugnen passade vi på att spela lite poker, Alex var skit stolt när han visade upp sin kåk och antog att han hade vunnit eftersom de är bland det bättre man kan få, men mungiporna gled ner och ansiktet förstelnades när jag slängde fram min royal straight flush i klöver :) måste erkänna att de kändes för jävla bra! de är typ 0,000001% chans att få de, kommer jag kunna leva länge på. haha!

Nu sitter vi vid varsin dator och fifflar lite grann, tänkte hoppa in i duschen en sväng, hinner man ladda ner en film sålänge, har bara sätt massa skit sista tiden, vill se någonting bra, nån som har något bra filmtips?

och annars, ska upp kl 6 imorgon, får cykla till jobbet, känns lite sådär men man har ju blivit för bortskämd av mammi som skjutsar o hämtar mig varje dag, tänk vad mycket bättre det är att cykla, jag som aldrig motionerar längre. Ska börja cykla varje dag, för samvetets skull.

Säger god natt nu, hörs imorgon!   p u s s  &  k r a m  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0