17/8

19.00

Hejsan!

Nu sitter jag och väntar på mat. Tog en siesta på eftermiddagen efter att ha vart på stranden. Smörjde in mig med solfaktor 20 överallt, oops blev ändå räka, får gå tillbaka till solfaktor 60 igen tror jag visst.. Helt sjukt underbart skönt i vattnet iaf

I förrgår åkte vi 40 mil genom halva Kroatien till, vad de kallar "Kroatiens Ibiza". Party överallt, massa ungdomar och festande. Det är partystranden Zrće som lockade alla turister dit.

Vi är fortfarande kvar här, bor hos Maria i hennes lägenhet, det är jätte fint!

Vi har vart ute och tittat på allt möjligt som de säljer, mest djindje, (krimskrams), sen har vi inte hunnit gjort så mycket mer, man är så slö hela tiden för värmen.


och idag är det ju ingen vanlig dag, för det är Alexanders födelsedag! =) hurra hurra! Grattis på dig bubben! Ut på äventyr på en hästrygg ett par timmar ska han få. Anar att han kanske är en aningen emot det eftersom han aldrig suttit på en hästrygg förut men nu har han inget val, vore ju oförskämt att inte ta emot en present haha!





Vi stannar här någon dag till sen åker vi tillbaka till sommarstugen i Orebic' . Där kan vi leva livet fullt ut med alla tillbehör. Där kan vi ta båten och åka ut till någon ö istället för att ligga som packade sardiner på playan med alla turister.

Ser fram emot att utforska obebodda öar, dra med grillbrickan och leva rövare för en dag.

Vi hčrs snart igen P U S S & K R A M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0